Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، «علی صالح آبادی» در دومین جلسه هم اندیشی دوره ای با صاحبنظران و اساتید اقتصادی با اشاره به اضلاع اصلاحات اساسی در بانکداری گفت: ارتباط دولت با بانک مرکزی، بانک مرکزی با بانک‌ها و بانک‌ها با مردم نیازمند اصلاحات اساسی است که در دستور کار بانک مرکزی قرار دارد و در این مسیر به‌طور حتم از نظرات صاحبنظران اقتصادی نیز بهره خواهیم برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رابطه دولت با بانک مرکزی، گفت: رابطه دولت با بانک مرکزی در موضوعات مختلفی از جمله تنخواه، خرید ارز حاصل از صادرات نفتی و بانکدار بودن دولت تعریف شده و لازم است برای رابطه بهینه اصلاحاتی در این زمینه انجام شود. 

رییس شورای پول و اعتبار در خصوص رابطه بانک مرکزی با بانک‌ها نیز بیان‌داشت: یکی از مهمترین ارتباط بانک مرکزی با بانک‌ها در زمینه ناترازی بانک‌ها در قالب اضافه برداشت است که برخی بانک‌ها در این زمینه دچار ضعف‌های متعددی هستند و در این حوزه نیازمند اصلاحات اساسی و نظارت جدی هستیم.

وی تاکید کرد: بانک واسطه‌گر وجوه است و حق بنگاهداری ندارد. ضمن اینکه مدیریت ریسک در شبکه بانکی نیز بسیار مهم است؛ اینکه یک بانک نقدینگی خود را در یک یا چند پروژه خاص حبس کند و آن پروژه از نقدینگی لازم‌ برخوردار نباشد بانک با مشکل مواجه می‌شود و در نهایت از بانک مرکزی استقراض می‌کند. 

رییس کل بانک مرکزی ادامه‌داد: بنابراین بانک‌ها باید بخشی از دارایی‌های خود را به شکل نقد یا شبه نقد نگهداری کنند که در این خصوص در یک سال اخیر اوراق دولتی مطرح شده است. 

وی افزود: در سراسر جهان اوراق دولتی جزو اوراق شبه نقد است که بانک‌های مرکزی می‌توانند آن را در عملیات بازار باز ریپو کنند تا دچار مشکل نقدشوندگی نشوند.

صالح آبادی در بحث ارتباط بانک‌ها با مردم به موضوعات شرعی و عقود قراردادها پرداخت و گفت: در این خصوص موضوعات مهم و متعددی وجود دارد که نمونه‌ای از آن عقود بانکی بر مبنای اصول فقهی و اسلامی است. 

برپایه این گزارش، صاحبنظران اقتصادی در این جلسه با تشریح و تحلیل موضوعات، نقش متداول بانک های مرکزی در جهان برای ایجاد ثبات اقتصادی و درگیر نبودن مستقیم در مقوله رشد اقتصادی، الزامات و راهکارهای تامین مالی غیرتورمی کسری بودجه و هدایت اعتبارات به سمت بخشهای مولد راه کارهای پیشنهادی خویش را ارایه کردند.

منبع: ایرنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد علی صالح آبادی بانک مرکزی علی صالح آبادی نظام بانکی شبکه بانکی صادرات نفتی اخبار مرتبط گرفتن سود دیرکرد وام‌، ممنوع شد ناظران شرعی به ساختار بانک‌ها اضافه می‌ شوند انتشار لیست بدهکاران بانکی در سامانه کدال مشکلات نرخ بهره اجرای ضوابط جدید صدور چک از ۲۲آذر/ کارسازی چک‌ها به شکل گذشته تداوم می‌یابد سه اقدام مهم بانک مرکزی در سال جاری/ تامین ارز ۲۱.۷میلیارد دلاری واردات ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال والکس نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها ایجاد اصلاحات اساسی در نظام بانکی در دستور کار است فولاد مبارکه برای چهارمین بار موفق به دریافت تندیس زرین جایزه ملی تعالی سازمانی شد گریه های دختر شهید فلاحی در مراسم تشییع پدر درخواست مجیدی: درباره وریا نپرسید! مجیدی: بازیکنان سرباز ما فردا نیستند خریداران سمند ضرر کردند؟ + جدول قیمت کاملاسفند ۱۴۰۰) چه کسانی تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند؟ بورس امروز سوم اسفند / بورس تا پایان سال رشد می کند؟ همکاری بانک صادرات ایران و استصنا برای ساخت تجهیزات صنعت نفت ارزان ترین ساید بای‌ ساید چند؟ (جدول) جمع آوری امضا برای لغو بررسی طرح صیانت در کمیسیون مشترک قیمت آپارتمان در جدیدترین منطقه تهران پیشرفت تایلند؛ از گردشگران خوش‌گذران تا فعالان ارز دیجیتال عرضه کارگو ون اینرودز از اردیبهشت ‌ماه ۱۴۰۱ برترین تصاویر خبری ۲۴ ساعت گذشته قیمت ساینا صفر ارزان شد؟ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) پتروشیمی چه بلایی بر سر محیط زیست می آورد؟ آقایان سرپرست، ۱۹ روز مهلت دارند نمایندگان مجلس به دنبال توافق نکردن هستند؟ شاهین ۱۰ روز گران نشد! + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) پروژه نورد استریم-۲ توسط آلمان تعلیق شد شرکت کویر سلولز از برند هانیز، تولیدکننده پوشک بچه، رونمایی کرد پالایشی یکم با ارزش معاملات ۳۶۰ میلیارد تومانی به کار خود پایان داد درخواست مسکو از سایر کشورها برای به رسمیت شناختن "لوهانسک و دونتسک" احیای برجام پراید را ارزان می کند؟ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) آمادگی برای مقابله با هجوم جدید ملخ های صحرایی این معجون گیاهی ضد کرونا است غلظت گرد و غبار در خوزستان از مرز بحران گذشت ادامه التهاب در بازار برنج این سرطان مردانه در مراحل اولیه هیچ علامتی ندارد ارزان ترین خودروی ژاپنی بازار چند؟ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) مردان اینگونه از بیماری‌ ها پیشگیری کنند! عربستان میزبان ایرانی ها در لیگ قهرمانان ​ اولیانوف: مذاکرات وین در آستانه عبور از خط پایان توافق با چین برای فاینانس بزرگ ترین طرح کشاورزی کشور استرس با مغز چکار می کند؟ مزایده خودروهای فاقد گارانتی سایپا از ۶ تا ۱۰ اسفندماه دلیل و درمان پف زیر چشم پاسخ صریح همتی به ادعای صالح آبادی قیمت خودروهای هن تنگ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) استفاده ایران و قزاقستان از ارزهای ملی برای تجارت بخش کشاورزی چه زمان قاضی بدون رضایت شوهر، رای به طلاق می دهد؟ اومیکرون در کودکان به این شکل است کنایه آذری جهرمی به تصویب طرح صیانت انجمن پزشکی انگلیس از طرح زندگی با کرونا انتقاد کرد رییسی دستور تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت را صادر کرد خودروی ۳ میلیاردی فولکس + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) قیمت سکه دوباره ۱۲ میلیون تومانی می شود؟ / انس جهانی و دلار، سکه را بالا بردند در این قسمت از خانه دارو نگهداری نکنید! حمایت از القایی ها با فشار به معدنی ها منطقی نیست بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک مرکزی علی صالح آبادی نظام بانکی شبکه بانکی صادرات نفتی جدول قیمت کامل اصلاحات اساسی ۳ اسفند ۱۴۰۰ بانک مرکزی صالح آبادی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۱۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا

 به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، گلدمن ساکس با توجه به ریسک‌های ژئوپلیتیکی، پتانسیل افزایش قیمت طلا را به بالای ۳۰۰۰ دلار می‌بیند.
 

 سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوار‌های آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشور‌هایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود، اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد، زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی‌ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

راهبردشناسان گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازار‌های نوظهور و خانوار‌های آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آن‌ها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۲۱ تهران +جدول
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها