Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حصاری گفت: برخی مبالغ جرائم باید تغییر کند که این مسئله در دستور کار دولت قرار گرفته است. تاریخ انتشار: 14:54 - 28 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۸۴۵۷

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، مرضیه حصاری مدیر کل حمل و نقل عمومی وزارت کشور درباره اصلاحیات جدول جرائم گفت: تغییر میزان جرائم، نیازمند تایید وزارت دادگستری، وزارت دادگستری و وزارت کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: ۳ هزار کامیون در ۷ روز جریمه شدند/ ضرورت اصلاح جدول جرائم در شرایط اضطراری

حصاری افزود: از ۴ ماه گذشته اصلاح جدول جرائم رانندگی آغاز شده است. در این مدت این طرح از سوی وزارت دادگستری مورد بازنگری قرار گرفت و به تایید پلیس راهور رسید.

مدیر کل حمل و نقل عمومی وزارت کشور ادامه داد: نزدیک به یک ماه پیش، این طرح برای هیئت وزرا ارسال شد و در دستور کار دولت قرار دارد.

وی درباره میزان تغییر جرائم گفت: مبالغ جدید در نظر گرفته شده بالا نیست، زیرا ما معتقدیم تنها جریمه کردن کافی نیست و بهتر است برخی تخلفات در قانون به عنوان جرم محسوب شوند. به عنوان مثال تردد کامیون‌های دودزا که به آلودگی هوا منجر می‌شود، جرم تلقی شود.

حصاری افزود: تردد این کامیون‌ها به نفع اشخاص خاصی مانند برج سازان و پیمانکاران است اما باعث افزایش آلودگی هوا می‌شود. اگر جریمه ۹۰ هزار تومانی تردد این کامیون‌ها به ۴۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کند، این افراد توان پرداخت آن را دارند، بنابراین سهم آن‌ها در آودگی هوا کاهش پیدا نمی‌کند.

مدیر کل حمل و نقل عمومی وزارت کشور ادامه داد اظهار کرد: اگر این مسئله در قانون به عنوان جرم پیش بینی شود، تاثیر به سزایی در کاهش آلودگی هوا خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت کشور پلیس راهور آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۶۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم

دکتر زهرا عرب زاده گفت: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

دکتر زهرا عرب زاده، دکتر داروساز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص فروش دارو و مکمل‌ها در سایت‌ها و پیج‌های اینستاگرامی اظهار داشت: قوانین موجود در سازمان غذا و دارو مشخص کرده که فروش مواد دارویی و مکمل‌ها و کالا‌های سلامت محور باید فقط از طریق داروخانه‌های معتبر انجام شوند و خرید اینگونه کالا‌ها از سایت‌های مختلف که مجوز سازمان غذا و دارو را ندارند و داروساز نظارتی بر آن‌ها ندارد تخلف محسوب میشود.

وی افزود: من خود شاهد فروش آمپول‌های تزریقی در سکو‌های اینترنتی از جمله اینستاگرام بوده ام؛ توصیه ما این است که شهروندان با مشاهده این موارد حتما تخلف صورت گرفته را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند، چون کالا‌هایی که خارج از داروخانه‌ها به فروش میرسند ممکن است دارای برچسب اصالت کالا نباشند.

دکتر عرب زاده اشاره کرد: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

عرب زاده در ادامه گفت: دارو‌ها و مکمل‌ها برچسب اصالت وزارت بهداشت را دارا هستند و همچنین دارای کد و تاریخ انقضاء هستند که شهروندان برای اطمینان از تایید اصالت این کالا‌ها میتوانند کد کالای مورد نظر را در سامانه تی تک به آدرس (https://ttac.ir/) وزارت بهداشت که زیر نظر سازمان غذا و داروست چک کنند و از اصالت کالا مطمئن شوند.

وی در آخر تصریح کرد که باور‌های اشتباهی وجود دارد که مکمل‌ها ممکن است خواص تقویت کننده داشته باشند و جلوی بیماری‌ها را بگیرند، ولی در واقعیت مکمل‌ها بیشتر مناسب افرادی هستند که مشکلات سوء جذب دارند و نمیتوانند به صورت متنوع مواد غذایی مصرف کنند. ولی اکثر افراد به صورت سرخود و بدون نسخه پزشک اقدام به تهیه مکمل‌ها میکنند که توصیه میشود اگر تغذیه مناسب و متنوعی دارند و مشکل خاصی ندارند اقدام به تهیه مکمل بدون نسخه پزشک نکنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب
  • صدور قرار دستور موقت برای مربی تیم فوتسال
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • پسر نابغه ایرانی که به دستور دوست دخترش دست به سرقت می‌زد!